Nina From

hallituksien jäsen

Omnian hallitus, Pääkaupunkiseudun turvakoti ry:n hallitus, Helsingin Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaiset ry:n hallitus, Liike Nyt Espoo hallitus

MKT, MJD, VJD, MTi

Espoo, Suomi
nina.susanna.from@gmail.com
0505675580

englanti

ict kauppa konsultointi henkilöstövuokraus koulutus mainonta markkinointi media tapahtumat yhdistys

b2b myynti crm digitaalinen markkinointi kasvun mahdollisuudet markkinointi muutos myynnin kehitys rekrytointi yhteiskunta asiakaskokemus johtaminen kasvun mahdollisuudet kaupallistaminen strategia tulevaisuus työntekijäkokemus

Olen myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja sisällöntuotannon kokenut ammattilainen. Lisäksi olen erittäin hyvä ostamaan, kaupallistamaan ja kehittämään yhteistyötä eri tahojen kanssa. Minulla on kokemusta johtamisesta ja esimiestyöstä. Pidän projekteista ja muutosten läpiviennistä. Liiketoiminnan kehittäminen on minulle kunnia-asia. Sen kehittäminen tarvitsee taustaksi hyvää strategiaa, selkeitä tavoitteita, sitoutuneisuutta sekä asiakaskeskeistä toimintaa. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen on yksi tärkeimmistä tehtävistä.

Olen itseohjautuva, rohkea, innovatiivinen ja toimin ratkaisukeskeisesti. Haluan saada aikaan tuloksia lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

Olen ollut töissä startupista pörssiyrityksiin, säätiöistä yhdistyksiin. Kaikki toimintaympäristöt ja toimintamallit ovat hyviä, kokemusta on laajasti.

Minulle on tärkeää luottamus ja tasavertainen, hyvä kohtelu.

Taustani on monipuolinen, monelta eri toimialalta ja vaihtelevien tehtävien parista ja kehitän itseäni aina työn ohella opiskelemalla, olen kiinnostunut monenlaisista vaihtoehdoista. Minulla on näyttöjä ja lukuisa määrä suosittelijoita sekä erittäin laajat ja laadukkaat verkostot.

Etsin advisory boardia tai useita, joissa voin hyödyntää kaikkea sitä osaamista, jota minulla on antaa, verkostojen lisäksi. Myös hallituspaikat kiinnostavat. Olen tällä hetkellä eduskunnassa sijaisuutta hoitamassa, vt. avustajana ja eduskuntaryhmän pääsihteerinä. Etsin myös mahdollista sijaisuutta vuokrajohtajana, -päällikkönä tai vakituista vastuullista työpaikkaa. Opiskelen Metropoliassa digitaalisen datan hyödyntämistä mediassa, viestinnässä ja journalismissa ensi kesään 2022 saakka (mahdollisen työn ohella). Uskon vahvasti, että jotain löytyy tekevälle. Kuulen mielelläni kaikista erilaisista vaihtoehdoista.

Ps. harrastan asuntosijoittamista, golfia ja liikuntaa sekä matkailua.


https://www.linkedin.com/in/ninafrom/

< Palaa HAB-verkostoon