Katri Sipilä

Katri Sipilä

Olen kokenut toimitusjohtaja, juristi ja ammattimainen hallituksen jäsen. Toimin tällä hetkellä Deve Partners -verkostossa konsulttina, coachina ja mentorina ja autan omistajia, hallituksia ja johtoa menestymään, kasvamaan ja kehittymään. Koulutan HHJ- ja HAB-kursseilla, vedän yrityskohtaisia hallitus- ja johtoryhmävalmennuksia ja tarjoan henkilökohtaista executive coachingia. Erityisalaani juristina ovat Corporate Governance, yhtiö-, yhdistys- ja säätiöoikeus, immateriaalioikeudet (IPR), lisensiointi- ja muut sopimukset sekä yritysvastuu. Olen myös kokenut vaikuttajaviestijä ja lobbari.

Minulla on yli 20 v kokemus liikkeenjohdossa johtoryhmän jäsenenä ja toimitusjohtajana noin 70-100 FTE:n ja 50-70 meur/v vaihtavassa asiantuntijaorganisaatiossa datainsentiivisellä, kansainvälisellä musiikkitoimialalla digitaalisen transformaation ytimessä. Olen toiminut hallituksen jäsenenä, puheenjohtajana ja neuvonantajana yhtiöissä start-upeista perheyhtiöihin, sekä yhdistyksissä ja säätiöissä.

Tämänhetkisiä luottamustoimiani ovat jäsenyydet Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland toimikunnassa, TEM:n kansallisen IPR-strategian ohjausryhmässä, Espoon Yrittäjien hallituksessa, Hallituspartnerit Helsinki – Boardprofessionals Finland ry:n hallituksessa, European Mentoring and Coaching Council EMCC Finaland ry:n hallituksessa, Ahokkaan lääketieteellisen säätiön hallintoneuvostossa ja yhteiskunnallinen yritys Kalliola Oy ja Kalliolan Settlementti ry:n hallituksissa.