Kauppakamarin johtajaklubi - tietoa, vertaistukea ja inspiraatiota esimiehen arkeen

 

Kauppakamarin johtajaklubi on ainutlaatuinen luottamusverkosto kaikenkokoisten organisaatioiden toimitusjohtajille, yleisjohdolle, päälliköille ja esimiehille

Johtajaklubilta saat sparrausta ja mentorointia toisilta samassa asemassa työskentelevältä ammattilaiselta. Yli 100 jäsenemme joukossa on laajasti ammattitaitoa ja osaamista eri toimialoilta ja johtajuuden tasoilta. Voit saada sparrausta pitkän kokemuksen toimitusjohtajilta ja toisaalta uusia ideoita ja näkökulmia startup -yrittäjiltä.

10 fasilitoidun klubitapaamisen ja neljän yritysvierailun aikana päivität tietämystäsi ja opit uutta tunnetuilta asiantuntijoilta. Aiheina ovat talous, HR, myynti ja johtajuus laajasti eri näkökulmista. Valitse itsellesi sopivat klubitapaamiset tai osallistu vaikka kaikkiin!

Johtajaklubilaisten omilla verkkosivuilla verkostoituminen ja keskustelu muiden klubilaisten kanssa on helppoa. Siellä voit myös hallinnoida omia tietojasi, tutustua klubitapaamisten materiaaleihin ja ilmoittautua johtajaklubin tilaisuuksiin.

Voit liittyä mukaan milloin vain – vaikka heti: kauppakamarikauppa.fi/klubit/

 


”Olen jokaisen tapaamisen jälkeen vienyt jotain uutta yritykseni arkeen.”


Klubi-info tulossa jälleen elokuussa!

Ilmoitamme päivämäärän myöhemmin.

Tervetuloa etänä järjestettävään maksuttomaan Klubi-infoon!

Infotilaisuudessa pääset tutustumaan klubitoimintaan ja kuulet, miksi Sinunkin kannattaa liittyä Kauppakamarin johtajaklubiin:

 • Millaista tukea saan Kauppakamarin johtajaklubista?
 • Mitä klubitapaamisissa tapahtuu?
 • Miten verkostoidun muiden päättäjien kanssa?
 • Mitä muuta tukea saan arkeeni Kauppakamarin koulutuksista ja Ammattikirjastosta

Vetäjänä klubitoiminnan tuottaja Ulla Rossi, fasilitaattorina Leena Jaakkola. Mukana myös nykyisiä klubijäseniä.

Tervetuloa kokemaan vertaisverkoston idea ja voima!


”Kollegoista saa voimaa ja on hyödyllistä kuulla erilaisia toimintatapoja.”


Johtajaklubin ohjelmaa 2021

Ke 19.5. klo 9 – 11 Kai Rustholkarhu & Tuomas Timonen – Vaikuttavaa ja valmentavaa johtamista etänä
Miten etänä tehtävä valmentava johtaminen eroaa paikalla tapahtuvasta johtamisesta? Entä mitkä ovat etäjohtamisen sudenkuopat? Miten teen etäjohtamisen tilanteista vaikuttavia ja valmentavia? Tervetuloa kuulemaan etäjohtamisen parhaat vinkit. Asiantuntijoina, fasilitaattoreina toimitusjohtaja, valmentaja Kai Rustholkarhu ja hallituksen puheenjohtaja, valmentaja Tuomas Timonen, Closer Group Oy.
Liity johtajaklubiin!
Ma 31.5. klo 14.30 – 16 Yritysvierailu: Vapa Media
Kuuden tunnin työpäivä on täällä! Jos työt voi tehdä kuudessa tunnissa, miksi käyttää enempää aikaa? Tammikuusta 2021 Vapa Mediassa on toiminut työelämälaboratoriona ja testannut kuuden tunnin työajan mahdollisuuksia ja rajoja. Klubivierailulla kuulemme kolme kuukautta kestäneen testin tulokset.
Liity johtajaklubiin!
Ti 15.6. klo 12 – 16 Kirjallinen kesäiltapäivä – Peter Nyman
Tule mukaan keskustelemaan tuoreimpien kirjojemme teemoista. Pienryhmäkeskusteluja fasilitoivat kirjailijat. Klubilaisena voit vaikuttaa, mitkä kirjat & kirjailijat tulevat mukaan. Kokoonnumme pääkaupunkiseudulla, jos rajoitukset sallivat, muussa tapauksessa tapaamme etänä.
Liity johtajaklubiin!
To 26.8. klo 14 – 16 Jarno Limnéll – Kyberturvallisuus on johtamiskysymys!
Kyberpandemiasta seuraava harmaa sarvikuono! Harmaa sarvikuono tarkoittaa turvallisuusuhka, joka tiedetään ja tunnistetaan, mutta jota ei oteta riittävän vakavasti. Huijausten kohteena on lähes poikkeuksetta ihminen – Esimerkiksi tietomurroista ja vuodoista yli 90 prosenttia saa alkunsa kalasteluviesteistä. Todelliset kybertaistelut käydään lopulta ihmisten mielissä, heidän arvoistaan ja asenteistaan. Jarno Limnéll on maamme ykkösasiantuntija kyberturvallisuusasioissa. Hän toimii Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden professorina.
Liity johtajaklubiin!
Ma 6.9. klo 11 – 16 The Grand Kick-off!
Klubivuoden huipennus, The Grand Kick Off, jälleen ensi syksynä! Pääpuhujana Arman Alizad. Ohjelma julkaistaan myöhemmin, mutta merkitse päivä kalenteriisi jo nyt!
Liity johtajaklubiin!
Ti 21.9. klo 13 – 15 Pia Hautamäki – Menestyvissä yrityksissä kaikki myyvät!
KTT Pia Hautamäki toimii Tampereen korkeakouluyhteisössä TAMKissa myynnin johtamisen yliopettajana. Pia johtaa kansainväliseen myyntiin ja myynnin johtamiseen valmentavaa #myyntimaisteri’en tutkintokoulutusta ja tekoälyä ja myyntiä tutkivaa ROBINS-hanketta. Pia on intohimoinen myyntiosaamisen edistäjä niin kansallisesti kuin kansainvälisesti ja edistää ilolla missiota #suomikasvuunmyynnillä
Liity johtajaklubiin!

Hefmec: Johtajaklubista uutta näkökulmaa liiketoimintaan

Johtajaklubi on tuonut Hefmecille uutta virtaa asiantuntijaorganisaation johtamiseen ja auttanut tulevien kehityshankkeiden fokusoinnissa.  

Hefmecin toimitusjohtaja Marko Leutonen kertoo, että Johtajaklubin tapaamisista on löytynyt uusia oivalluksia työarkeen. Klubitapaamisten vinkit ja toimintamallit onkin hyödynnetty Hefmecissä aktiivisesti. 

”Etätyö, lähityö, asiakastapaamiset ja ihmisten kohtaamiset on suunniteltava liiketoiminnan näkövinkkelistä. Keväällä klubissa puhuneen aivotutkija Katri Saarikiven vinkit on mukautettu meillä käyttöön ja tärkeäksi osaksi koulutusaineistoja. Nämä asiantuntijaorganisaation johtamiseen liittyvät ideat ovat olleet huikeita oivalluksia, joista olemme saaneet jo asiakkailtamme kiitosta”, Leutonen kertoo. 

Hefmecissä työskentelee 30 asiantuntijaa tuotantotekniikan investointiprojekteissa. Yrityksestä löytyy projektipäälliköt ja -insinöörit investointihankkeisiin ja lisäksi yritys tekee mekaniikka-, kone- ja laitesuunnittelua sekä lujuuslaskentaa. Vuonna 2004 perustetun Hefmecin vahvuutena on kyky luoda valmistavalle teollisuudelle uusia työmenetelmiä ja työvälineitä, joilla voidaan saavuttaa merkittävää kilpailuetua.   

Leutosen mukaan Hefmecissä on hyödynnetty Johtajaklubin oppeja myös perehdyttämisessä ja viestinnässä sekä tulevien kehityshankkeiden fokusoinnissa. 
 

”Perehdytys on meillä mennyt ihan uusiksi ja tarinankerronnan voima – ja taito – on nykyään meillä osana viestintää. Ideat ovat tulleet klubitoiminnasta”, Leutonen hehkuttaa. 

 • Millaista tukea saan Kauppakamarin johtajaklubista?
 • Mitä klubitapaamisissa tapahtuu?
 • Miten verkostoidun muiden päättäjien kanssa?
 • Mitä muuta tukea saan arkeeni Kauppakamarin koulutuksista ja Ammattikirjastosta

Verkostosta saatava vertaistuki tuo virtaa 

Leutonen ammentaa ideoita omaan johtamiseensa verkostojen kautta saatavasta vertaistuesta.  

”Johtajaverkosto on avannut uusia näkökulmia. Klubitapaamiset ovat auttaneet minua johtajana näkemään yrityksemme nykytilanteen uudesta perspektiivistä On hyvä vertailla muiden johtajien kanssa johtajakokemuksia. Se voimaannuttaa ja antaa boostia omaan työhön”, Leutonen sanoo.  Reijo Karhinen vieraili johtajaklubissa 27.1. – Lue haastattelu
Osaamisen uudistaminen on nostettava yritysten ydinprosesseihin ja johtamisen ytimeen. Muuten on vaikea menestyä nopeasti muuttuvassa maailmassa, sanoo Kauppakamarin Johtajaklubissa 27.1.2021 puhunut vuorineuvos Reijo Karhinen.
Lue juttu


Tuntuvia lisäetuja – tätä kaikkea Johtajaklubin jäsenyys sisältää

Miksi liittyä johtajaklubiin?
Miksi liittyä johtajaklubiin?

Päättäjät ja johtajat ovat useissa organisaatioissa aika yksin. Kenen kanssa sinä puhut asioista niiden oikeilla nimillä? Kuka sparraa sinua? Johtajaklubissa saat ratkaisuja, käytännön ideoita  ja vertaistukea!

Todellinen luottamusverkosto®
Todellinen luottamusverkosto®

Tarjoamme johtajaklubilaisille verkoston samanhenkisten kollegoiden kesken. Saat ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda uusia arvokkaita kontakteja valtakunnallisesti.

10 innostavaa klubitapaamista - etänä tai livenä!
10 innostavaa klubitapaamista – etänä tai livenä!

Johtajaklubijäsenyyteen kuuluu 10 fasilitoitua tapaamista vuodessa. Yksi tapaaminen kestää kaksi tuntia. Aiheina ovat esimerkiksi talouden, myynnin, HR:n ja esimiestyön ajankohtaiset ilmiöt ja tulevat trendit – strategia, yrityskulttuuri, johtoryhmätyöskentely. Aiheisiin voit myös itse vaikuttaa!
Osallistu tapaamiseen etänä tai tule paikan päälle Helsinkiin. Lähitapaamiseen kuuluu tarjoilu.

Yritysvierailuja, Ammattikirjasto käytössäsi ja vapaavalintainen koulutuspäivä
Yritysvierailuja, Ammattikirjasto käytössäsi ja vapaavalintainen koulutuspäivä

Benchmarkkaa – jäsenyyteen kuuluu neljä yritysvierailua kiinnostaviin yrityksiin!

Lisäetuna saat käyttöösi Kauppakamarin Ammattikirjaston johtamisen kokoelman.

Lisäksi klubijäsenyyteen kuuluu vapaavalintainen yhden päivän koulutus Kauppakamarin laajasta valikoimasta.


 • 10 fasilitoitua tapaamista vuodessa – tunnettujen asiantuntijoiden puheenvuoroja mm. taloudesta, myynnin kehittämisestä, HR:sta ja johtajuudesta
 • Vuosittainen klubilaisten huipputapahtuma
 • Neljä yritysvierailua vuodessa kiinnostaviin kohteisiin
 • Klubilaisten oma verkkoalusta materiaalienhallintaan ja keskusteluun
 • Vapaavalintainen Helsingin seudun kauppakamarin koulutuspäivä – lähes kaikkiin voi osallistua myös etänä (arvo noin 500 €)
 • Ammattikirjasto – sähköinen Ammattikirjaston johtamisen kokoelma käytössäsi 24/7 (arvo 295 €)
 • Työpaikkaturva – mikäli työsuhteesi päättyy, saat seuraavan laskutuskauden veloituksetta ja voit löytää uuden työpaikan klubiverkoston avulla


Tutustu klubien vetäjiin

Maija IsotaloOperational Partner, VIA Group
Marko ParkkinenToimitusjohtaja, Seedi Oy
Leena JaakkolaViestinnän valmentaja

Meiltä saat lisätietoja klubeista

Ulla Rossi Tuottaja

p. 040 521 7620
ulla.rossi@chamber.fi

Jukka Jääskeläinen Myyntipäällikkö

p. 09 2286 0234

jukka.jaaskelainen@chamber.fi

Kimmo Sallinen Myyntipäällikkö

kimmo.sallinen@chamber.fi

p. 09 2286 0310